Passie...

Dat is het juiste woord om te omschrijven wat ik voel voor mijn vak.

Als absolute beauty addict heb ik op 1 December 2013 van mijn passie mijn werk gemaakt en voorzie ik mijn klanten graag van al het moois waar we helaas niet mee geboren worden. Van mooie stevige of gekleurde nagels tot de prachtigste volle & lange wimpers!

Alle behandelingen verzorg ik met uiterste precisie en met zorgvuldig uitgekozen producten. Omdat ik zelf veel van luxe hou maar niet van teveel uitgeven heb ik een goede balans geprobeerd te vinden door met de beste producten te werken en de prijzen gemiddeld te houden. Door het aanbieden van verschillende behandelingen kan nu iedereen genieten van luxe met ieder budget!

Na mijn huwelijk met Chris in 2015 heb ik op 28 Juli 2018 ook de titel mama mogen ontvangen en is onze prachtige zoon Miles geboren. Vanwege dit grote geluk en omdat dit uiteraard mijn passie verdeeld, is mijn werkweek tijdelijk gehalveerd. Mijn kleine trots blijft namelijk niet altijd klein, en daar wil ik natuurlijk volop van genieten, maar dat snap je vast wel 😉

Mocht je vragen hebben over een behandeling of wil je een behandeling inplannen, schroom niet en stuur me een Whats-appje dan lijkt het me leuk je binnenkort te verwelkomen in mijn gezellige salon!

XO Mandy