Passie...

Dat is het juiste woord om te omschrijven wat ik voel voor mijn vak.

Als absolute beauty addict heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en voorzie mijn klanten graag van al het moois waar we helaas niet mee geboren worden. Van prachtige stevigere of gekleurde nagels tot  het mooie "sunkissed" kleurtje en de vollere & langere wimpers!

Alle behandelingen verzorg ik met uiterste precisie en met zorgvuldig uitgekozen producten. Omdat ik zelf veel van luxe hou maar niet van teveel uitgeven heb ik een goede balans geprobeerd te zoeken door met de beste producten te werken en de prijzen gemiddeld te houden. Door het aanbieden van verschillende behandelingen kan nu iedereen genieten van luxe met ieder budget!

Op 28 Juli 2018 heb ik ook de titel mama mogen krijgen en is onze prachtige zoon Miles geboren. Vanwege dit grote geluk en omdat dit mijn absolute nieuwe passie is zijn mijn werkdagen gehalveerd. Mijn welgemeende excuses als je geen behandeling kan inplannen omdat ik al vol sta, maar mijn kleine trots blijft niet altijd klein, en ik wil daar volop van genieten, dat snap je vast wel 😉

Het lijkt me leuk je binnenkort te kunnen verwelkomen in de salon!

XO Mandy