Magnetic Gel Colors

De uitgebreide collectie kleuren is nog maar het begin.. Deze top kleuren op basis van gel geven nagels op handen en voeten meer plezier dan je ooit durfde te dromen. Gedurende 3-4 weken perfect gelakte nagels zonder beschadigingen, prachtige glans, meer stevigheid en nooit meer ingescheurde nagels!

Duur: Handen 45 min | Voeten 30 min

Acryl Nagels

Bij gebruik van acryl wordt een acrylpoeder vermengd met een vloeistof, dat als een bolletje met een penseel over de nagel wordt gestileerd tot een gladde laag. Als de eigen nagel niet lang genoeg is wordt deze met behulp van een sjabloon of een tip verlengd. Het acryl hard dan uit waarna de nagel in vorm wordt gevijld en gepolijst kan worden. 

Er kan met alleen een roze of naturel acryl gewerkt worden, de nagels zien er dan gewoon natuurlijk uit. Tijdens de behandeling kan ook een french manicure met een witte acryl worden aangebracht. Daarbij kan tevens worden gekozen voor een nagelbedverlenging, het roze gedeelte van het nagelbed wordt dan opgezet met een camouflageacryl waardoor de uitgroei van de natuurlijke nagel niet zal doorschijnen. Ook kan een french manicure worden aangebracht met kleur- of glitteracryl.

De nagels worden altijd afgelakt met een UV Gel Top Coat van Young Nails, dit hard uit in een UV lamp. Deze Top Coat geeft extra glans en zorgt dat de acryl niet verkleurd. (Bij de prijs inbegrepen)

De houdbaarheid ligt tussen de 3-4 weken en kunnen daarna worden opgevuld.

Duur 90 min 

 

Gel Nagels 

De gel is een stroperige substantie, die met een penseel in verschillende laagjes wordt aangebracht. Zo wordt er voor iedere behandeling gewerkt met drie verschillende Gels. De Base, Builder & Top, ieder daarvan hard uit in een UV-lamp. Er kan met alleen een roze of naturel gel gewerkt worden voor een natuurlijk resultaat of met een french manicure, hierdoor krijg je een mooie witte vrije rand aan de nagels. Een prachtige glitter of kleur toplaag behoort ook tot de mogelijkheden. Na uitharding onder de UV-lamp is de gel voldoende hard voor een optimaal sterke kunstnagel, echter blijft gel redelijk flexibel en is minder sterk dan acryl. Doordat deze minder sterk ik als acryl is dit ook uitermate geschikt voor op je voeten.

De houdbaarheid ligt tussen de 3-4 weken en kunnen daarna worden opgevuld.

Duur: Handen 90 min | Voeten 30 min