Voorbereiding thuis:

Scrubben: Scrub de huid nooit direct vóór de behandeling, het liefst de avond ervoor (of 24 uur van te voren).

Ontharen: Het liefst 24 uur voor de behandeling voor een optimaal resultaat (i.v.m. vernieuwen van de huid).

Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, en parfum op de dag van de sessie wordt afgeraden omdat dit de houdbaarheid zeer verkort.

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding (geen spijker/leren broek) en donker ondergoed op de dag van behandeling en neem uit voorzorg een paraplu mee, je weet immers nooit zeker of het droog blijft in ons natte kikkerlandje.

!Belangrijk!: Er is gebleken dat bij het gebruik van Rituals producten de houdbaarheid van de kleur ernstig word aangetast. Ik raad daarom het gebruik van deze producten 2 weken voor de behandeling en 2 weken na de behandeling niet aan.

rituals_logo_5-320

 

In de Salon:

Kleur: Bij binnenkomst wordt  besproken wat je wens is qua inwerktijd en kleur, op basis van die gegevens kan ik advies geven in de beste keus tanning solution. De behandeling duurt inclusief droogtijd +/- 15 minuten, dit geldt voor alle solutions.

De Tanning Solutions;

Original: De basis van de Caribbean Indulgence tanning vloeistof lijn, is sap van de Aloë Vera plant. Aloë Vera is rijk aan antioxidanten, en beschermt je huid tegen schadelijke stoffen. Het is een gerenommeerd natuurlijk vochtinbrengend ingrediënt, met helende en verzachtende eigenschappen. Groene en Witte Thee-extracten versterken het immuunsysteem van de huid en bieden bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Carribean Indulgence bevat Palmitoyl Pentapeptide-3, ook bekend als Matrixyl. Matrixyl is ontdekt als huidverjongend ingrediënt en toegevoegd aan deze formule. Het is effectief tegen rimpels en herstelt de door de zon beschadigde huid.

Electric Quick Tan : Electric Tan is een werkelijk verbazingwekkende express tanning formule waarmee je zelf de kleur van je spray tan kunt bepalen. Deze ‘Rapid Tan’ vloeistof is sneller werkend, wordt beter geabsorbeerd en kent een verbeterde DHA penetratie. Het bevat ook de super-antioxidanten Gemberwortel, Yerba Mate en Ginseng, die bekend staan om hun anti-cellulite eigenschappen. Klanten krijgen dus versneld een prachtig kleurtje en verstevigen tegelijkertijd hun huid! En dat in minder dan de helft van de tijd die een ‘normale’ spray tan nodig heeft om zich volledig te ontwikkelen. Douche na 2, 4 of 6 uur voor een respectievelijk lichte, medium of donkere tanning!

Nabehandeling thuis:

Sporten: Activiteiten die ervoor zorgen dat u gaat transpireren (b.v. sporten & sauna) worden direct na de behandeling afgeraden, deze zorgen voor vervaging van de egale kleur.

Douchen: Nadat wij samen hebben besproken wat de inwerktijd is kunt u als de tijd is verstreken gaan douchen. Tijdens het douchen kunt u een milde (heldere) douchegel gebruiken en kan er een bruine verkleuring van het water zichtbaar zijn, dit is overtollig product (bronzer) en heeft geen effect op de uiteindelijke teint, om de kleur lang mooi te houden is het ook van belang dat u de huid zachtjes afdroogt (deppen heeft de voorkeur).

Hydrateren: Een goed product om uw huid na het douchen te hydraten is misschien wel het belangrijkst. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid zich minder snel gaat vernieuwen waardoor de kleur langer en egaler blijft zitten. Gebruik geen vocht inbrengende producten die drogend alcohol bevatten, dit droogt de huid namelijk alleen maar uit en zorgt voor een versneld vervagen van de kleur.

Zelfbruiner: Voor het verlengen van de Spray Tan zijn ook diverse thuisproducten te verkrijgen de zogenaamde "zelfbruiner". De zelfbruiners van Fresh Indulgence sluiten naadloos aan op de salon producten en zijn makkelijk in gebruik.

Fresh-Indulgence-Bronzing-Lotion-Tan-ExtenderFI Bronzing Lotion is een goede bodylotion met een hele lichte toevoeging van DHA (de werkzame stof in Spray-Tan), deze is vocht inbrengend, verlengt uw kleur, is alcoholvrij en bevat 1% DHA om de kleur iedere keer weer even een boost te geven. Door de unieke toevoeging van organische Aloë Vera, wordt uw huid goed beschermt tegen uitdroging

10525804_727242847313055_5218398422328391402_nFI Golden Glow Airbrush onderscheid zich door de fijne verneveling en is uitermate geschikt voor het bijwerken van de sneller vervagende gebieden zoals gezicht, handen en armen. De spray komt het best tot zijn recht als er 8 uur inwerk tijd in acht wordt genomen en blijft net als de professionele behandeling wel tot 10 dagen zichtbaar. 

10547607_727242963979710_8222097991210302075_nFI Tanning Mousse is Gebaseerd op de professionele 'Revive' lijn van Fresh Indulgence, glijdt de zachte, romige zelfbruinende mousse met natuurlijke tanning zachtjes over je huid. De vochtinbrengende ingrediënten doen de rest: geniet van het mooie resultaat van deze zelfbruinende mousse zonder bronzer. Eén van de meest succesvolle producten van Fresh Indulgence! Aanbrengen op de huid met de speciaal daarvoor ontwikkelde Tanning Glove in ronddraaiende beweging.

 mitt-750x750