Voorbehandeling (Thuis)

Zorg ervoor dat u ALTIJD met gereinigde wimpers en ZONDER mascara naar uw bezoek aan de salon komt, dit zorgt er voor dat de wimperextensions beter hechten en dus een langere retentie (houdbaarheid) hebben.

In de Salon:

Het begint met het kiezen van de juiste  wimperextensions. Ik geef advies welke wimperverlenging het beste bij je past; De natuurlijke wimpers moeten namelijk sterk genoeg zijn om de gekozen wimperextensions te kunnen dragen, denk hierbij aan lengte en dikte. Daarnaast kan er gekozen worden voor een natuurlijke look of juist wat meer sprekend, geheel afhankelijk van je smaak.

Het aanbrengen van de wimperextensions is een precies en geduldig proces. Na aankomst in de salon kunt u ontspannen gaan liggen op de behandelstoel. Ik zal onder ieder oog tape aanbrengen en vlak onder de wenkbrauw welke over de wenkbrauw heen wordt gespannen. Op deze manier zijn de wimpers goed zichtbaar en kunnen we met de wimperverlenging beginnen.

De tijd die een wimperverlengende behandeling kost varieert, dit kan tussen een uur en zelfs tot 1,5 uur duren, afhankelijk voor welke wimperextensions er gekozen worden. Met een pincet, haartje voor haartje worden de extensions aangebracht. Dit wordt gedaan met een medicinale hypo-allergene lijm, die tevens in de medische wereld wordt gebruikt. De kleur van deze lijm is zwart.

 

Nazorg en Tips voor Thuis

-Laat de eerste 24 uur na de behandeling liever de wimpers niet in contact komen met water. Zo krijgt de lijm volledig de tijd te hechten aan de wimper.

-Raak de wimpers niet aan tenzij je ze reinigt onder de douche. Aan je vingers zit namelijk altijd huidvet, dit zorgt voor vervroegde loslating van de lijm.

-Gebruik van mascara is niet nodig en zelfs af te raden maar indien toch gewenst, dan alleen mascara geschikt voor wimperextensions op waterbasis en alleen aanbrengen aan de uiteinden(puntjes) en niet aan de aanzet. Deze mascara is verkrijgbaar in de salon.

-Verwijder oogmake-up met vetvrije, olievrije remover. Het beste kun je de ogen onder de douche reinigen met de Foam Cleanser van Lash Extend, dit is tevens een heerlijk ruikende facewash verkrijgbaar in de salon à €14,95,-. (voor garantie op nabehandelingen aan te raden)

-Gebruik nooit een wimperkruller, hierdoor kunnen de wimperextensions afbreken of loslaten.

-Wrijf niet overmatig in je ogen en pluk niet aan de wimpers, dit verhoogt de kans op loslaten van de wimperextensions.

-Kam de wimperextensions nooit direct na het douchen, wacht altijd tot de wimperextensions door de lucht gedroogd zijn.

-Wrijf de ogen niet droog met een handdoek of watten, hierdoor blijven er pluisjes hangen aan de extensions die je slecht kunt verwijderen.

-Sauna gebruik en zwemmen is mogelijk, maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de aanhechting verminderd. Bij veelvuldig zwemmen is een zwembril aan te bevelen.

-De wimperextensions kunnen dagelijks in model worden gebracht met het meegegeven wimperborsteltje.

-Probeer je ogen niet in je kussen te laten rusten als je gaat slapen, dit kan er voor zorgen dat ze omvouwen of zelfs afbreken.

-Voor een optimaal resultaat, raad ik aan om elke 2 of 3 weken een nabehandeling te ondergaan. Zo wordt het mooie resultaat behouden en de wimpers om de dag te reinigen met bijbehorende foam cleanser.

 

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact op.

Call Now Button