BELANGRIJK

KOM ALTIJD MET GEREINIGDE WIMPERS (LIEFST MET EEN PRODUCT ZONDER OLIE) EN ZONDER MASCARA NAAR JE BEZOEK AAN DE SALON.

DIT ZORGT VOOR EEN MOOIER RESULTAAT EN BETERE HECHTING.

DE BEHANDELING:

HET BEGINT MET HET KIEZEN VAN DE JUISTE WIMPEREXTENSIONS. SAMEN BESPREKEN WE WAT JOUW WENS IS EN KIEZEN WE HET TYPE WIMPERS DAT BIJ JE PAST. DENK HIERBIJ AAN DE LENGTE EN DIKTE VAN DE EXTENSIONS. JE EIGEN WIMPERS MOETEN NAMELIJK STERK GENOEG ZIJN OM DE GEKOZEN WIMPEREXTENSIONS TE KUNNEN DRAGEN ZODAT JE EIGEN WIMPERS NATUURLIJK NIET BESCHADIGEN.

NA HET BESPREKEN KAN JE ONTSPANNEN PLAATS NEMEN OP DE BEHANDELSTOEL. IK BRENG ONDER IEDER OOG PADS AAN ZODAT DE WIMPERS VOOR MIJ GOED ZICHTBAAR ZIJN EN DE ONDERWIMPERS ZIJN BESCHERMD.

DE GEHELE BEHANDELING ZULLEN JE OGEN GESLOTEN ZIJN.

MET EEN PINCET PLAATS IK DAN ÉÉN VOOR ÉÉN OP IEDER HAARTJE EEN EXTENSION OM HET GEWENSTE RESULTAAT TE BEREIKEN. DIT WORDT GEDAAN MET EEN MEDICINALE HYPO-ALLERGENE LIJM, DIE TEVENS IN DE MEDISCHE WERELD WORDT GEBRUIKT. DE KLEUR VAN DEZE LIJM IS ZWART.

DE TIJD DIE EEN WIMPERVERLENGENDE BEHANDELING KOST VARIEERT. GEMIDDELD DUURT DIT TUSSEN DE 60 EN 75 MINUTEN AFHANKELIJK VAN DE HOEVEELHEID EIGEN WIMPERS.

NAZORG EN TIPS!

HET IS BELANGRIJK DAT JE WIMPERS DE EERSTE 24 UUR NA DE BEHANDELING NIET IN CONTACT KOMEN MET WATER. ZO KRIJGT DE LIJM VOLLEDIG DE TIJD UIT TE HARDEN EN TE HECHTEN AAN JE WIMPERS.

-RAAK DE WIMPERS ZO MIN MOGELIJK AAN TENZIJ JE EEN WIMPERBORSTELTJE GEBRUIKT (KRIJG JE BIJ JE EERSTE BEZOEK) OF JE ZE REINIGT ONDER DE DOUCHE. AAN JE VINGERS ZIT NAMELIJK ALTIJD HUIDVET, DIT ZORGT VOOR VERVROEGD LOSLATEN VAN DE EXTENSIONS.

-REINIG JE WIMPERS (OOK OOG MAKE-UP) MET EEN VETVRIJE, OLIEVRIJE REMOVER. HET BESTE KUN JE DE WIMPERS ONDER DE DOUCHE REINIGEN MET EEN FOAM CLEANER. IK RAAD AAN DEZE BIJ JE EERSTE BEHANDELING AAN TE SCHAFFEN MAAR IS NIET VERPLICHT.

-KAM DE WIMPEREXTENSIONS ALTIJD DIRECT NA HET DOUCHEN, KNIJP JE OGEN DICHT TOT HET MEESTE WATER TUSSEN DE WIMPERS WEG IS EN BORSTEL ZE DAN VOORZICHTIG WEER MOOI IN MODEL.

-DROOG DE OGEN NIET MET EEN HANDDOEK OF WATTEN, HIERDOOR BLIJVEN PLUISJES ACHTER OP DE EXTENSIONS DIE JE SLECHT KUNT VERWIJDEREN EN JE OGEN KUNNEN IRRITEREN.

-GEBRUIK VAN MASCARA IS NIET NODIG EN IS ZELFS AF TE RADEN. INDIEN TOCH GEWENST, DAN ALLEEN MASCARA DIE GESCHIKT IS VOOR WIMPEREXTENSIONS. DEZE OOK ALLEEN AANBRENGEN AAN DE UITEINDEN (PUNTJES) EN NIET AAN DE AANZET. DEZE MASCARA IS VERKRIJGBAAR IN DE SALON.

-GEBRUIK NOOIT EEN WIMPERKRULTANG, HIERDOOR KUNNEN DE WIMPEREXTENSIONS EN EIGEN WIMPERS AFBREKEN OF LOSLATEN.

-SAUNA EN ZWEMMEN IS NATUURLIJK MOGELIJK MAAR HOUDT ER REKENING MEE DAT DOOR DE WARMTE DE AANHECHTING VERMINDERD. BIJ VEELVULDIG ONDERWATER ZWEMMEN IS EEN ZWEMBRIL AAN TE BEVELEN.

-PROBEER JE OGEN NIET IN JE KUSSEN TE LATEN RUSTEN ALS JE GAAT SLAPEN, DIT KAN ER VOOR ZORGEN DAT ZE OMVOUWEN OF ZELFS AFBREKEN.

-VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT, RAAD IK AAN OM ELKE 2 OF 3 WEKEN EEN "REFILL"  TE DOEN. ZO WORDT HET MOOIE RESULTAAT BEHOUDEN.

 

VOOR MEER INFORMATIE OF VRAGEN NEEM GERUST CONTACT OP.

Call Now Button