Passie...

Dat is het juiste woord om te omschrijven wat ik voel voor mijn vak.

Als absolute beauty addict heb ik op 1 December 2013 van mijn passie mijn werk gemaakt en voorzie ik mijn klanten graag van al het moois waar we helaas niet mee geboren worden. Van mooie stevige of gekleurde nagels tot de prachtigste volle & lange wimpers!

Ik ben begonnen als nagelstyliste naast mijn vriendin in Heemstede waarna we na een jaar verhuisde naar een grotere salon in Hoofddorp. Daar hadden we de ruimte hadden om wimperextensions aan te gaan bieden, en met succes!

Inmiddels ben ik de trotse mama van mijn zoon Miles (2018) en werk ik vanuit mijn prachtige salon aan huis (beganegrond). Begin 2020 heeft deze een upgrade heeft gekregen en is nu echt een plek geworden om even heerlijk tot rust te komen tijdens je behandeling. Alle behandelingen verzorg ik met uiterste precisie en met zorgvuldig uitgekozen producten. Omdat ik zelf veel van luxe hou maar niet van teveel uitgeven heb ik een goede balans geprobeerd te vinden door met de beste producten te werken en de prijzen gemiddeld te houden. Door het aanbieden van verschillende behandelingen kan nu iedereen genieten van luxe met ieder budget!

Mocht je vragen hebben over een behandeling of wil je een behandeling inplannen, schroom niet en stuur me een berichtje via het contactformulier dan lijkt het me leuk je binnenkort te verwelkomen in mijn gezellige salon!

XO Mandy

 

Call Now Button