GELPOLISH

DE UITGEBREIDE KLEUREN COLLECTIE MET +100 KLEUREN IS NOG MAAR HET BEGIN. DE PRACHTIGE KLEUREN OP BASIS VAN GEL GEVEN NAGELS OP HANDEN EN VOETEN MEER PLEZIER DAN JE OOIT DURFDE TE DROMEN. PERFECT GELAKTE NAGELS MET PRACHTIGE GLANS OF MATTE TOPCOAT, MEER STEVIGHEID DOOR EEN DUNNE VERSTEVIGENDE LAAG EN GEEN INGESCHEURDE NAGELS MEER! VOOR DE LEUKSTE NAILART BREIDT JE DE BEHANDELING UIT MET ART-LEVELS!

HOUDBAARHEID: 2 WEKEN

DUUR: HANDEN 45 MIN | VOETEN 30 MIN

BIAB NAILS

SAY WHAT???

DE NIEUWSTE TECHNIEK VOOR DE PERFECTE VERSTEVIGING VAN JE EIGEN NAGEL IS BIAB! WAT IN HET KORT BETEKEND ‘BUILDER IN A BOTTLE’.

WAAROM BIAB? DEZE NIEUWE GENERATIE BUILDERGEL IS DE VERBETERDE VERSIE VAN DE GEL POLISH BEHANDELING. DOOR EEN NIEUWE MANIER VAN AANBRENGEN HEBBEN BIAB NAGELS DE STEVIGHEID ACRYLNAGELS GEKREGEN MAAR HEBBEN DE 'LOOKS' EN NATUURLIJK DE UITSTRALING VAN GEL POLISH BEHOUDEN, DE PERFECTE MATCH TOCH!?. BIAB IS ER IN VERSCHILLENDE "NATURAL" TINTEN EN WORDT GECOMBINEERD MET EEN E-MANICURE OM JE NAGELRIEMEN TE VERZORGEN EN EEN SUPER STRAKKE FINISH TE GEVEN. JE KAN DE BIAB BEHANDELING OOK BOEKEN MET EEN GELPOLISH FINISH, MET EEN MOOIE FRENCH MANICURE OF MET EEN ART-LEVEL VOOR SUPER TOFFE NAILART.

HOUDBAARHEID 3-4 WEKEN

DUUR: 60-75 MIN

APRES GEL SYSTEM

APRES GEL SYSTEM IS EEN MANIER VAN NAGELVERLENGING DOOR MIDDEL VAN ZACHTE FLEXIBELE FULLCOVER GEL TIPS. DEZE ZIJN ER IN ALLE VORMEN EN LENGTES. APRES NAILS KUNNEN NIET WORDEN OPGEVULD WAARDOOR JE BIJ ELKE BEHANDELING EEN NIEUWE SET KRIJGT, ZO KUN JE DUS BIJ ELKE AFSPRAAK EEN NIEUWE LENGTE EN VORM KIEZEN!

WAAROM IK ER VOOR KIES MET DIT SYSTEEM TE WERKEN? HET IS NIET SCHADELIJK VOOR DE NATUURLIJKE NAGEL, ER KOMT GEEN GEUR VRIJ ZOALS BIJ ACRYL MAAR CREERT WEL GEMAKKELIJK LANGE LENGTE EN STEVIGHEID. HET VOELT NATUURLIJK AAN, HEEFT EEN SUPER STRAKKE FINISH EN IS DAAROM OOK HEEL GESCHIKT VOOR PRACHTIGE NAIL-ART.

HOUDBAARHEID: 3 WEKEN

DUUR: 90 MIN

Call Now Button