GELPOLISH

DE UITGEBREIDE KLEUREN COLLECTIE IS NOG MAAR HET BEGIN. DE PRACHTIGE KLEUREN OP BASIS VAN GEL GEVEN NAGELS OP HANDEN EN VOETEN MEER PLEZIER DAN JE OOIT DURFDE TE DROMEN. PERFECT GELAKTE NAGELS MET PRACHTIGE GLANS OF MATTE TOPCOAT, MEER STEVIGHEID DOOR EEN DUNNE VERSTEVIGENDE LAAG EN GEEN INGESCHEURDE NAGELS MEER! VOOR DE LEUKSTE NAILART BREIDT JE DE BEHANDELING UIT MET ART-LEVELS!

HOUDBAARHEID: 2 WEKEN

DUUR: HANDEN 45 MIN | VOETEN 30 MIN

BIAB NAILS

SAY WHAT???

DE NIEUWSTE TECHNIEK VOOR DE PERFECTE VERSTEVIGING VAN JE EIGEN NAGEL IS BIAB! WAT IN HET KORT BETEKEND ‘BUILDER IN A BOTTLE’.

WAAROM BIAB? DEZE NIEUWE GENERATIE RUBBERBASE BUILDERGEL IS DE VERBETERDE VERSIE VAN DE GEL POLISH BEHANDELING.DOOR EEN NIEUWE MANIER VAN AANBRENGEN HEBBEN BIAB NAGELS DE STEVIGHEID ACRYLNAGELS GEKREGEN MAAR HEBBEN DE 'LOOKS' EN NATUURLIJK DE UITSTRALING VAN GEL POLISH BEHOUDEN, DE PERFECTE MATCH TOCH!?.

HOUDBAARHEID 3-4 WEKEN

DUUR: 60-75 MIN

ACRYL NAGELS

BIJ GEBRUIK VAN ACRYL WORDT ACRYLPOEDER VERMENGD MET EEN VLOEISTOF, DAT ALS EEN BOLLETJE MET EEN PENSEEL OVER DE NAGEL WORDT GESTILEERD TOT EEN GLADDE LAAG. ALS DE EIGEN NAGEL NIET LANG GENOEG IS WORDT DEZE MET BEHULP VAN EEN SJABLOON VERLENGD. DE ACRYL HARD DAN UIT WAARNA DE NAGEL IN VORM KAN WORDEN GEVIJLD EN TOT SLOTTE WORDT GEPOLIJST.

ER KAN MET ALLEEN EEN ROZE OF NATUREL ACRYL GEWERKT WORDEN, DE NAGELS ZIEN ER DAN GEWOON NATUURLIJK UIT. TIJDENS DE BEHANDELING KAN OOK EEN FRENCH MANICURE MET EEN WITTE ACRYL WORDEN AANGEBRACHT. DAARBIJ KAN TEVENS WORDEN GEKOZEN VOOR EEN NAGELBEDVERLENGING, HET ROZE GEDEELTE VAN HET NAGELBED WORDT DAN OPGEZET MET EEN CAMOUFLAGEACRYL WAARDOOR DE UITGROEI VAN DE NATUURLIJKE NAGEL NIET ZAL DOORSCHIJNEN. OOK KAN EEN FRENCH MANICURE WORDEN AANGEBRACHT MET KLEUR- OF GLITTERACRYL. KIJK VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN BIJ DE ART-LEVELS!

DE ACRYL WORDT ALTIJD AFGELAKT MET EEN UV GEL TOP COAT, DIT HARD UIT IN EEN LED LAMP. DEZE TOP COAT GEEFT EXTRA GLANS EN ZORGT DAT DE ACRYL NIET VERKLEURD.

HOUDBAARHEID: 3-4 WEKEN.

DUUR: 90 MIN

GEL NAGELS 

GEL IS EEN STROPERIGE SUBSTANTIE, DIE VANUIT EEN POTJE MET EEN PENSEEL IN DUNNE LAAGJES WORDT AANGEBRACHT. ZO WORDT ER BIJ IEDERE BEHANDELING GEWERKT MET DRIE VERSCHILLENDE GELS EEN BASE, BUILDER & TOP EN KAN DAAROM OOK GEBRUIKT WORDEN VOOR EEN KORTE VERLENGING VAN DE EIGEN NAGEL. IEDER DAARVAN HARD UIT IN EEN LED-LAMP. ER IS RUIME KEUZE IN "NUDE" TINTEN OM DE NAGEL DE GEWENSTE FINISH TE GEVEN. NA HET UITHARDEN ONDER DE UV-LAMP IS DE GEL VOLDOENDE HARD VOOR EEN OPTIMAAL STERKE KUNSTNAGEL. DE GEL BLIJFT REDELIJK FLEXIBEL EN IS DAARDOOR MINDER HARD DAN ACRYL.

HOUDBAARHEID: 3 WEKEN

DUUR: 90 MIN

Call Now Button